OTKAZANO

Kriva je korona TREĆE IZDANJE ATRAKTIVNOG FESTIVALA na jugu Istre na kojem su nastupili renomirani izvođači NEĆE SE ODRŽATI


Iz službe odnosa s javnošću renomirane kulturne manifestacije Medulinske rivijere javljaju da se treći Festival Rocks&Stars @ Cave Romane, koja okuplja brojne posjetitelje, ove godine neće održati.


– Festival Rocks & Stars @ Cave Romane ove se godine neće održati primarno zbog sigurnosno-zdravstvenih razloga, a temeljem preporuka nacionalnog Stožera civilne zaštite o ograničavanju društvenih okupljanja i održavanja kulturnih događanja. Ujedno, ovim se činom želi optimizirati ulaganja zbog utjecaja ekonomske krize uslijed pandemije uzrokovane virusom.

 

Festival se inače održava na jedinstvenoj, prirodnoj lokaciji starog vinkuranskog kamenoloma Cave Romane. Medulinska rivijera, organizator festivala, uz iznimnu zahvalnost svojoj vjernoj publici poručuje da je ovo jedino moguće rješenje za nadolazeću turističku sezonu tijekom koje je primaran cilj osigurati kvalitetnu socijalnu distancu među posjetiteljima i žiteljima ovog kraja kako bi se očuvalo zdravlje, navedeno je u priopćenju.

Na ovoj su pozornici protekle dvije godine nastupili renomirani izvođači kao što su Maksim Mrvica, Umberto Tozzi, Ricchi & Poveri i drugi.

27.6.2020 je bio dogovoren i koncert Tomislava Bralića i klape Intrade, ali se taj koncert također neće održati.

20621900_1434359869989397_4620987079569735799_n

4 Replies to “CAVE ROMANE – KONCERT INTRADA SE NEĆE ODRŽATI”

  1. 😞😞😞

    čet, 30. tra 2020. 12:59 KLAPA INTRADE je napisao:

    > KLAPA INTRADE posted: ” OTKAZANO Kriva je korona TREĆE IZDANJE ATRAKTIVNOG > FESTIVALA na jugu Istre na kojem su nastupili renomirani izvođači NEĆE SE > ODRŽATI Iz službe odnosa s javnošću renomirane kulturne manifestacije > Medulinske rivijere javljaju da se treći Festival” >

Leave a Reply