Fan klubovi na sve strane

Osim u Hrvatskoj fan klubovi Intrada postoje i u Sloveniji, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Njemačkoj, odnedavno i u Italiji. A članovi nisu samo Hrvati, dapače, većina ih je iz tih zemalja. U svojim prvim godinama kad su ih pratili uglavnom prijatelji nisu ni slutili da će jednog dana na njihove koncerte dolaziti cijele grupe ljudi koji će na prednju stranu  majice napisati  “Ja volim Intrade“ a na leđima ispisati tekstove njihovih pjesama.

Da će fanovi iz Slovenije napraviti šalice s njihovom slikom, oni iz Slovačke dolaziti na koncerte u Zagreb ogrnuti u zastave svoje države, a fanovi iz Mađarske i Njemačke priznati da ne razumiju tekstove ali vole njihovo pjevanje i njihove pjesme. Da će, zahvaljujući pjesmi, steći brojne prijatelje, širom svijeta.

I da će fan club “Tomislav Bralić i klapa Intrade“ imati više od 43.000 članova, drugi, također na facebooku, „Prijatelji kojima se sviđa Tomislav Bralić i klapa Intrade“ oko 1.600, a onaj „Tomislav Bralić & klapa Intrade“ oko  13.000 članova ili  da će njihovu službenu stranicu  na FB pratiti više od 20.000 ljudi, a njihovu web stranicu godišnje posjetiti više od 300.000 ljudi.

I da će društvene mreže nakon svakog njihovog koncerta biti preplavljene komentarima, a pjesme na YouTubu doživjeti milijunske preglede – Zora bila 7.000.000, Nisan te sriće 4.500.000, Zalutali pogled 10.000.00, Ne mogu te prestat jubit 8.200.00, ili Škrinja ljubavi s Oliverom 7.500.000 slušanja.

HVALA SVIMA KOJI NAS PRATITE !!!!!!!

2 Replies to “FAN KLUBOVI KLAPE INTRADE NA SVE STRANE”

Leave a Reply