Godina koja je trebala biti slavljenička i puna velikih koncerata……….

2020. godina, godina koja je za klapu Intrade trebala biti slavljenička, puna velikih koncerata, godina puna planova , godina u kojoj se trebalo proslaviti 35 godina postojanja i glazbenog djelovanja klape.

Kakvi su bili planovi i predviđeni koncerti

Planovi su bili napraviti desetke velikih koncerata tijekom godine.

Primjerice, Arena Zagreb, Spaladium Split, Forum Zadar, Cave Romane Pula, Dubrovnik, Varaždin, sve su to lokacije na kojima je već se bilo dogovoreno, rezervirani termini. Uz to bilo je mnogo dogovorenih manjih koncerata po svim Hrvatskim gradovima. Zbog situacije, odgođena je velika turneja od 8 koncerata po svim većim Slovenskim trgovima.

Na jednom od koncerata trebala je biti i promocija knjige koja se tiska povodom 35 godina postojanja klape. Budući da su svi ti koncerti otkazani nije bilo potrebe da se brza sa tiskom knjige, tako da je ona tek sada na kraju godine u završnoj fazi pisanja.

Da, trebali smo nastupati i u Vašem gradu, ali nažalost u nekim trenutcima to nije bilo moguće, a u nekim nama glazbenicima to nije bilo dozvoljeno, npr. kroz turističku sezonu kada je sve normalno radilo, jedino mi nismo bili u mogućnosti ništa organizirati, jer neki tamo “veliki” nisu imali za to “sluha” i razumijevanja.

Kako god, nadamo se da se uskoro vidimo i da ćemo svi skupa ponovo zajedno zapjevati.

POZDRAV OD INTRADA !!!!!

ZA NAS POSTOJI SAMO NORMALNO, NE I NOVO NORMALNO……………………

Leave a Reply