Intrade kroz 2020.

Dragi naši, evo ovom prilikom želimo sve najbolje svima u Novoj godini. Kako će zaista biti to ćemo vidjeti, iako mnogi kažu, a ja se slažem s tim iako se na neke situacije ne može utjecati (prirodne nepogode i slično), da će nam biti onako kako se budemo odnosili prema drugima ali i sami sebi. Nadam se da je ovo zadnja godina koja je bila ovakva i da će mo iz nje izaći i pametniji i bolji ljudi.

Svake godine do sada klapa Intrade je mnogo nastupala, preko 60 nastupa raznih oblika godišnje. Ova godina je trebala biti slavljenička, u kojoj se planiralo slaviti 35. godina postojanja i glazbenog djelovanja klape. Kakva je bila zorno će Vam prikazati broj nastupa ove godine.

Svi nastupi koji su na popisu su bili u našoj vlastitoj organizaciji, tj.izdavačke kuće Scardona, osim nekoliko nastupa koji su bili u organizaciji turističke zajednice i gradova , kojima se ovim putem zahvaljujemo jer su pokazali razumijevanje i svojim primjerom pokazali svim drugima da se koncert i po teškim uvjetima može organizirati , ali samo je potrebna volja. Za sve druge koncerte smo se pobrinuli mi sami i izdavačka kuća Scardona na čelu sa gospodinom Brankom Paićem, a pri organizaciji neću ni spominjati sa kakvim se sve “vjetrenjačama” trebalo boriti.

Dakle, evo pogleda u 2020. godinu.

25.1. Zurich ( Švicarska )

01.2. Smokvica ( Korčula )

14.2. Vransko

15.2. Samobor

22.2. Esslingen ( Njemačka )

29.2. Labin

08.3. Tvornica ( Zagreb)

…. a onda dolaze zabrane i uvođenje razno raznih mjera i otkazivanje mnogobrojnih dogovorenih koncerata.

20.6. Opatija ( Ljetna pozornica)

05.8. Novalja

07.8. Fun Park Biograd

12.8. Vodice

15.8. Caffe Bar Kult – Zadar

04.9. Šibenik – tvrđava Sv.Mihovila

02.9. Restoran Špajza Zadar

Znači cijelu godinu 14 nastupa, a od pojave neću ni spominjat više čega 7 nastupa. Toliko o tome da nam je bilo dozvoljeno nastupati.

Živili Vi nama, a rekao je Gibonni u jednoj svojoj pjesmi …drugi puta ću pametnije…..

Leave a Reply