Klapa Intrade će u mjesecu travnju nastupiti na dva humanitarna koncerta u Zadru. 

Svojim sudjelovanjem ćemo pokušati pomoći da se skupi što više potrebnih sredstava za one kojima je to najpotrebnije.
Prvi koncert će se održati u Arsenalu pod nazivom “Zadar za Petru“. 
Mlada Zadranka Petra Zrilić, koja boluje od neuroblastoma, ponovno mora ići na iznimno skupe imunoterapije u Španjolsku koje joj pomažu u njenom ozdravljenju.
Humanitarni koncert će se održati u Arsenalu 18.travnja. sa početkom u 21:00 sat, a na njemu osim KLAPE INTRADE, nastupaju: Hari Rončević, Dalmatino, Šime Ivčić, Zaratino, Ivica Sikirić-Ićo, grupa Dilema.
Iz udruge naglašavaju kako cjelokupni prihod od ulaznice ide za liječenje Petre Zrilić. Ulaznice u prodaju kreću od utorka popodne, a možete kupiti ih kupiti, po cijeni od 60 kuna, u Caffe baru Kult, Dišpet, Mala vala, Nita, E.T. i Teatro bar.


Drugi humanitarni koncert na kojem KLAPA INTRADE sudjeluje ovaj mjesec će se održati u Zadru u Hrvatskom narodnom kazalištu.
Klapa Intrade predvodit će bogatu postavu koja će nastupiti na svečanom otvaranju Ritma kulturizma, u srijedu 25. travnja u 19 sati, u dvorani HNK-a u Zadru. Ritam kulturizma i ove godine ima humanitarnu notu te će sav prihod ići zadarskom ogranku Lige protiv raka. Dođite u HNK i ne propustite – doživjeti kulturnu baštinu!

VIDIMO SE……
POZDRAV OD INTRADA  !!!!!!
Leave a Reply