Tomislav Bralić i klapa Intrade su 2014. nastupili u Opatiji na Ljetnoj pozornici, takav plan nam je bio i ove godine i toplo se nadamo da će nam se to i ostvariti.

Nakon tog koncerta ovako su pisali mediji.

Klapa Intrade na čelu sa Tomislavom Bralićem napunila je sinoć veliku scenu opatijske Ljetne pozornice i na emocijama nabijenom koncertu koji je okupio oko 2500 gledatelja izveli svoje poznate uspješnice.

Popularni Zadrani još su jednom potvrdili svoj status neupitne koncertne atrakcije, ali i pokazali da ovdašnja publika voli njihovu glazbu, bez obzira na godine, jer u publici su bila podjednako zastupljena i mlađa i starija lica.

Tijekom dvosatnog koncerta Bralić i Intrade nisu dozvolili publici niti trenutka predaha, već su nižući hit za hitom nailazili na dobru podršku među fanovima, pa se klapska pjesma orila sa obje strane pozornice.

Specijalni gost bio je popularni splitski kantautor Tedi Spalato koji se publici predstavio svojim autorskim skladbama i sa nekoliko prepjeva. Poznati glazbenik autor je pjesme “Cviće” koju je napisao za klapu Intrade, s kojom je klapa osvojila drugu nagradu žirija na splitskom festivalu.

Leave a Reply