I tako kako smo i obećali, vodimo Vas dalje se kroz inozemne nastupe klape Intrade. Ovaj put na red je došao nastup u Kanadskom gradu Mississauga.
To je grad u kanadskoj provinciji Ontario, te je smješten uz obalu jezera Ontario i nalazi se zapadno od Toronta. Grad ima više od 700 000 stanovnika.
U Kanadi živi oko 97 000 Hrvata koji uglavnom žive u većim kanadskim gradovima. Najveći broj Hrvata živi u Torontu ( oko 12 000 ) , zatim u Mississaugi ( 9 000 ) …….

U Mississaugi smo nastupali dva puta…. prvi put 2012.godine, što nam je bio i prvi put prelazak preko Atlantika, a drugi put 2014. godine i oba koncerta su bila rasprodana ……

2012. godine smo po prvi put stupili na Kanadsko tlo….imali smo dva nastupa… prvi nastup je bio u Living Arts Centru koji ima 1350 sjedećih mjesta, taj koncert je bio nekoliko dana prije rasprodan.
Drugi koncert na toj turneji je bio u Norvalu, u Hrvatskom Franjevačkom središtu ” Kraljica mira “.

2014. godine ponovo smo nastupili u istoj koncertnoj dvorani u sklopu turneje gdje smo nakon Mississauge nastupili još i u Vancuveru, San Joseu, Los Angelesu i uvijek veselom New Yorku.

KONCERT JE BIO RASPRODAN NEKOLIKO DANA PRIJE …..

LIVING ARTS CENTAR

ISPRED LIVING ARTS CENTRA
FOTOGRAFIJA ISPRED HRVATSKE KATOLIČKE CRKVE U NORVALU
POSJETILI SMO AQUARIUM U TORONTU
CN TOWER – toranj u središtu Toronta, visok 553 metra, treći najviši toranj na svijetu koji privlači više od 2 000 000 posjetielja godišnje. Najveća atrakcija tornja je stakleni pod koji je stavljen na 342 metra visine kroz koji gledaš ravno doli. Mislite da to možete podnijeti, pričekajte dok dođete na njega pa ćete mi reći kako se osjećate.

Ručak u restoranu u CN TOWERSU….. 360 RESTORAN u CN TOWERSU jedan je od najboljih u Torontu i sa nezaboravnim pogledom na Toronto. Restoran se nalazi na 350 metara visine te se cijelo vrijeme rotira ……..

KOŠARKAŠKA DVORANA ” TORONTO RAPTORS “

KOŠARKAŠI TORONTO RAPTORSA, A NJIHOVA ŽELJA JE BILA DA SE SLIKAJU S NAMA
NOSTALGIJA…….. A DA NAM SE VRATITI U ŠKOLSKE DANE ……
MISLILI STE DA JE ŽIVOT U KANADI BEZBRIŽAN I BEZ RADA ???!!!!!

Leave a Reply