Poštovani prijatelji, jako smo Vam zahvalni što nas u velikom broju pratite na našoj službenoj facebook stranici, isto tako da bi lakše došli do nekih informacija napravili smo i blog klape Intrade na kojem možete naći opširnije informacije o koncertima i ostalim događanjima vezanih uz Intrade.

Blog klape Intrade možete pratiti na web stranici: https://klapaintrade.blogspot.com/ , a trenutno je blog pogledalo malo manje od 200 000 posjetitelja.

Isto tako napravili smo i YOUTUBE KANAL , na kojem možete pogledati video zapise koje smo snimili na našim putovanjima, koncertima, neformalnim druženjima i ostalim događanjima.

Youtube kanal Klape Intrade možete posjetiti

https://www.youtube.com/channel/UCoRt1pmyyZey6XERMFH-H-g/videos?view_as=subscriber

https://www.youtube.com/watch?v=GgLlfo1BAT0

https://www.youtube.com/watch?v=EIDgXmv4Fv0

Budući da je naš Youtube kanal novi način predstavljanja klape publici, odlučili smo nagraditi neke od pretplatnika, pa ćemo tako svaki tjedan sve do koncerta Intrada u Zagrebačkoj Areni 1.12.2018. nagraditi jednog od pretplatnika privjeskom klape Intrade.

Za sudjelovanje se treba pretplatiti na naš youtube kanal. Pretplata je besplatna, a dovoljno je samo na našem kanalu stisnuti “pretplati me”.

Dobitnike ćemo odrediti slučajnim odabirom.

Imena sretnih dobitnika biti će objavljeni na našoj facebook stranici, pa nas redovito pratite.

SRETNO  !!!!!

POZDRAV OD INTRADA  !!!!!
Leave a Reply