Kao što već svi znate klapa Intrade je osnovana 1985. godine u Zadru, te ove godine slavimo 35 godina postojanja i aktivnog glazbenog djelovanja, a to znači da klapa od prvog dana postojanja pa sve do danas ni u jednom trenutku nije prestajala sa nastupima i nikada nije imala niti najkraću pauzu u glazbenom radu.

Kako i priliči velikoj obljetnici, ove godine ćemo to proslaviti sa svojom vjernom publikom na mnogobrojnim koncertima koji su u pripremi i u završnim fazama dogovora.

Povodom 35. godišnjice piše se i knjiga o klapi Intrade u kojoj će biti prikazan put uspjeha klape, put koji je započelo neobaveznim pjevanjem iz ljubavi prema klapskoj pjesmi i Dalmaciji, a koji nas je doveo do najvećih i najprestižnijih koncertnih dvorana.

Dakle, ove godine će biti puno koncerata. Naravno tu je nezaobilazni tradicionalni Zagrebački koncert u mjesecu prosincu, a to će ove biti 15. po redu, a treći u Areni Zagreb. Veliki koncerti će ove godine biti i u Splitu, Zadru, Opatiji, u Istri, dogovorena je velika koncertna turneja u Sloveniji, a ljeto će kao i svake godine biti rezervirano za koncerte uz našu predivnu obalu.

Sve informacije vezane uz koncerte možete pratiti na našoj službenoj Facebook stranici.

Čeka nas vrlo vesela godina, a mi se veselimo svakom sljedećem koncertu

POZDRAV OD INTRADA

Leave a Reply