Udruga za autizam “SUNCE” Nova Gradiška i ove godine organizirala je i veliki cjelovečernji koncert humanitarnog karaktera u Svečanoj dvorani Kruna. Riječ je o tradicionalnom koncertu kojega ova Udruga organizira kako bi se prikupila sredstva za pomoć djeci oboljeloj od autizma.

Goste, ujedno i humanitarce zabavljali su poznati glazbenici Lidija Bačić, Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Brojni Novogradiščani okupili su se kako bi dobrovoljnim prilozima pomogli radu Udruge, a tamo su se našla i poznata lica: župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić, gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić, zamjenici gradonačelnika Borislav Vidošić i Ivana Trupina, te drugi.

Svima znani glazbenici zabavljali su goste dobro poznatim hitovima, a posebno iznenađenje bili su Mirror Crew performeri. Inovativni vid animacije – Mirror Crew performeri u kostimima od ogledala, oduševili su svojom pojavom, ali i izvedbom. Od nastanka grupe 2016. godine, nastupaju širom svijeta, a jučer su fantastičan dojam ostavili i na Novogradiščane, koji će, vjerujemo, o njihovoj izvedbi pričati danima.

Zadovoljstvo održanim koncertom na kraju je iskazala i predsjednica Udruge za autizam Sunce, Vesna Mijatović, koja se nada da će se ova tradicija nastaviti i dalje, te kako će svake godine Novu Gradišku posjetiti sjajni izvođači i umjetnici.

-“Odaziv na ovaj koncert bio je odličan, prodali smo svih 500 ulaznica i mislim da su svi uživali. Suradnju s izvođačima dogovorili smo još prošle godine, a tijekom ove godine smo dogovarali datum održavanja koncerta. Zahvaljujemo se izvođačima što su nam izašli u susret i što nam dolaze humanitarno bez naknade. Oni su super, a takvu su i atmosferu napravili.”


Leave a Reply