Predmet: Odgađanje programa “Teatar pod zvijezdama 2020.”

Poštovani,

sa žaljenjem Vas obavještavamo kako se programi kazališno glazbenog festivala “Teatar pod zvijezdama 2020.”,  koji su se trebali održati od 28.8. do 19.9. na splitskoj tvrđavi Gripe, do daljnjega odgađaju.

Name, zbog novonastale situacije izazvane virusom COVID – 19 te velikog broja novooboljelih osoba u Splitsko-dalmatinskoj županiji, posebice gradu Splitu,  donesena je odluka da se festivalski program odgodi za 2021. godinu.

 Sigurnost svih posjetitelja u ovim trenucima nam je prioritet.

Vođeni tom mišlju te u konzultacijama s nadležnim službama, donijeli smo ovakvu odluku. Vjerujemo kako ćemo u idućoj godini imati bolju epidemiološku situaciju, a tako i mogućnost ponovno raditi na uveseljavanju naših sugrađana kazališnim predstavama i glazbenim koncertima.

Kupljene ulaznice možete vratiti na prodajno mjesto na kojem su kupljene. Blagajna u TC “Joker” radit će od sutra 27.8. u radnom vremenu od 17 do 21h.

Zahvaljujemo se još jednom na Vašoj namjeri da budete dio naše festivalske priče te se nadamo da razumijete naše razloge za donošenje ovakve odluke.

 Veselimo suradnji u budućnosti.

S poštovanjem,

Damir Karaman

Karaman koncert d.o.o

Leave a Reply