Klapa Intrade je 15.7. održala odličan koncert u Viru. Usprkos jakoj buri na virskoj rivi se okupilo oko 10 000 ljudi , kako prenose razni portali.
Koncert je započeo točno u 22:00 sata pjesmom “Dalmacijo lipa“, zatim su se redali hitovi Zora bila, Zalutali pogled, Ne mogu te prestat jubit, Škrinja ljubavi, Croatio iz duše te ljubim…..

Puna dva sata publika je zajedno pjevala sa klapom Intrade, a za vrijeme pjesme ” Samo za tebe ” Rok je na bini zaprosio svoju Niku, sretno im !!!!!
P.S. Nika je naravno rekla DA, ali mi smo imali pripreljenu pjesmu i za drugi scenarij, nadamo se da nikad nećete ćuti tu pjesmu 🙂 🙂 🙂 🙂

Koncert na Viru nam je poslužio i kao generalna proba pred veliki koncert u Pulskoj Areni 4.8. budući da su dva nova člana  u bendu ( Marin Supičić – bas gitara i Nado Bajlo – gitara) ovo je za njih bilo svojevrsno ” vatreno krštenje ” koje su bezbolno odradili.

Posebno smo ponosni na to što smo u dva sata koncerta otpjevali isključivo svoje autorske pjesme, pa smo jedni, ako ne i jedina klapa koja svoj koncert može održati sa svojim autorskim pjesmama.

Prije Pule još nas očekuje nekoliko nastupa:
21.7. Bibinje
23.7. Mošćenička draga
29.7. Vela luka

Leave a Reply