Još nas samo četiri dana dijele od velikog koncerta i ispunjenja sna da zapjevamo u pulskom amfiteatru, po nekima najljepšoj pozornici u Hrvatskoj.

U tijeku su završne pripreme za koncert koji je organizacijski vrlo zahtjevan jer se održava u zaštićenom kulturnom spomeniku. Imamo slatkih problema oko slaganja repertoara i dogovaranja zadnjih detalja vezanih uz koncert. 

Na ovom koncertu će raditi preko 200 ljudi što uključuje ekipu organizatora, tehničara, scenografa, produkciju, snimatelje, koordinatore, tonce, majstore rasvjete, osiguranje itd.Pozornicu u tri nivoa dimenzija 20×12 m, razglas, rasvjetu i ostalu produkciju će dovesti 25 kamiona i kombija. Pozornicu će upotpuniti velika LED zavjesa dimenzija 18×4 m koja će biti prozračna da se ne zatvori pogled na jedinstvenu arhitekturu Arene. Pozornica će još biti ispunjena dalmatinskim elementima, a zidine i publika će biti dodatno osvjetljeni zbog snimanja. 

Ulazi u Arenu se otvaraju u 19:30h, tako da koncert može početi u 21:00h kako je i planirano. U ulicama oko Arene promet će biti privremeno zaustavljen od 20:00 do 24:00h.

Dobili smo i informaciju od organizatora da je interes za ulaznicama  velik i da na koncert dolazi velik broj ljudi iz Slovenije, Mađarske, Slovačke, Poljke, Češke, Austrije, Njemačke i Švicarske. Organizator otkriva da su neke ulaznice za ovaj koncert kupljene i u Americi!

 

Oni koji svoje ulaznice još uvijek nisu kupiti to mogu učiniti u sustavu Eventima i Ticketshopa!
Leave a Reply