Tomislav Bralić: Arsen je obećao nešto napisati za nas, nažalost to se nije ostvarilo

Od 1994. sam se počeo ozbiljnije baviti solističkom karijerom, a kad smo kao klapa krenuli izvoditi te moje pjesme, došlo je do određene prekretnice. Tih je pjesama puno i pjevamo ih i dan danas, ali su one u klapskom izvođenju drukčije. Bez obzira na sve to, na činjenicu da smo ime iz klapa Intrade promijenili u Tomislav Bralić i klapa Intrade, bez obzira na vrstu pjesme i način interpretacije, mi smo i dalje oni isti, jedno tijelo. Ostali smo klapa, i to mi je najdraže.

Među nekim gotovo zaboravljenim pjesmama koje smo interpretirali na svoj način, „Umrli su kapitani” ili „Da mi se vratit”, pjevali smo i Arsenove „Tamo da putujem”, odnosno „Povratak” i „Da mi nije moje dice”. Arsen ih je u nekoj prilici čuo i jedan me dan nazvao.
„Arsen ovdje!”, kaže, a ja pitam: „Koji Arsen?”. Pa me pita: „Pa, znaš li ti dva Arsena?” Rekao mi je da mu se jako svidjela interpretacija tih njegovih pjesama. „Navikao sam na šibenske klape, ali vi ste nešto drugo”, kazao je, a ja nisam znao di ću od sriće. Obećao je da će napisati nešto za nas. Vrijeme ga je preduhitrilo i do toga, nažalost, nije došlo. U jednom razgovoru za „Vjesnik” Arsena su pitali koga bi od pjevača izdvojio, a on je odgovorio „Tomislava Bralića iz klape Intrade”. Di ćeš većeg komplimenta od toga!

Leave a Reply