NEDJELJA, 8. OŽUJKA, 2020. u 20 h

Dan žena – Koncertnim spektaklom Tomislava Bralića i klape Intrade u Hali biti će obilježen najposebniji dan u godini- Dan žena. Tom prigodom, posjetitelje očekuje večer ispunjena emocijama i bezvremenskim hitovima dalmatinskih slavuja predvođenih Tomislavom Bralićem. Ovaj najpoznatiji klapski sastav u Halu dolazi nakon tradicionalno rasprodanog božićnog koncerta u Ciboni, ljetnog koncerta na zagrebačkoj Šalati te prepune Arene.
Zadarska klapa Intrade, koja je dobila naziv prema zbirci pjesama Ljube Stipišića, djeluje od 1985. godine. Predvođena jedinstvenim vokalom Tomislava Bralića, spada među najpopularnije i najnagrađivanije domaće izvođače sa nizom rasprodanih nastupa po sportskim dvoranama i stadionima u Hrvatskoj te inozemstvu.
Ne iznenađuje stoga što su baš Tomislav Bralić i klapa Intrade odabrani kako bi svima, a naročito pripadnicama nježnijeg spola, 8.3. upriličili večer za pamćenje. Zagrebačka Hala će na taj dan nuditi sjedeća i stajaća mjesta s kojih će posjetitelji moći uživati u najvećim hitovima našeg najpoznatijeg klapskog sastava, poput Zora bila, Ne mogu te prestat ljubit, Samo more nosim ja na duši, Ispod tvoje boloture, Karta ljubavi i ostalima.

Ulaznice kreću u prodaju preko sustava http://www.entrio.hr, a kupce očekuju ekskluzivni paketi ulaznica s parkirnim mjestom ispred ulaza u Halu!

Za sjedeća mjesta biti će potrebno izdvojiti od 170 kn do 190 kn, dok će cijena stajaćih mjesta iznositi 130 kn i 150 kn. Ograničen broj VIP paketa s uključenim parkirnim mjestom moguće je kupiti po cijeni od 190 kn i 210 kn za sjedeća mjesta te 400 kn za 2 stajaće ulaznice i jedno parkirno mjesto.

Leave a Reply