Tomislav Bralić i Klapa Intrade 29. veljače ponovo dolaze u Labin, grad u kojem su obilježili Susrete klapa, grad koji ih neizmjerno voli… Naša je to najprepoznatljivija i najpoznatija klapa iza koje je bezbroj hitova. Čuti ćemo zasigurno one najpoznatije poput CROATIO IZ DUŠE TE LJUBIM – ZORA BILA – KAPETANE TRIBALI BI DOMA – ZAŠTO UVIK PIVAM – ISPOD TVOPJE BOLOTURE – SAMO MORE NOSIM JA NA DUŠI – NISAM TE SRIĆE, pa do onih najnovijih poput MENI FALI SVE i NE MOGU JUBAV KRIT.

Karte u pretprodaji od ponedjeljka pronađite u Clubu ALTER EGO LABIN i u cijeloj zemlji putem sustava Eventim po cijenama:
– PARTER, stajanje 80,00 kn
– TRIBINE, stajanje 100,00 kn

Postoji mogućnost uzimanja stola u VIP zoni neposredno uz pozornicu.
Uvijet za VIP stol je minimalno 4 karte po 120 kn i boca žestice po izboru ili 3 boce vina. Vip karte se prodaju isključivo u Clubu Alter Ego.

Ulazi se otvaraju u 20.00 h. Koncert započinje u 21.00 h.

AFTER PARTY
Nakon koncerta svi s kartama od koncerta imaju besplatan ulaz na after party u clubu Alter Ego uz DJ-a NIKOLU Z KUKURINI.

Koncert se održava u sklopu obilježavanja 99. godišnjice Labinske republike, a pokrovitelji koncerta su TZ GRADA LABINA i GRAD LABIN.

Ne propustite koncertni spektakl o kojem će se pričati, veliki koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade u novoj akustičnoj dvorani sportskog centra Franko Mileta u Labinu.

Leave a Reply